Az Ön tökéletes, tömör és teljes körű útmutatója

Hipno-Blog

Hipno-Blog

HOGYAN MOTIVÁLD MAGAD?

Néhány trükk, hogy sikeresebb légy a mindennapokban.

2017. február 07. - Skrobár Gordon

 

Egyesek képesek leküzdeni az akadályokat, másokat az akadályok küzdenek le.

Te melyikbe tartozol?

 

szofelho.jpg

Végezd jól a kis feladatokat is!

A rutinmunkákat, kis feladatokat is végezd lelkesedéssel. A kis dolgok is nagy jelentőségre tesznek szert, ha nagy feladatok részei. Émile Coué jelmondata szerint: " Mindennap egy kicsivel jobban csinálom a dolgokat" Minél jobban  csinálja a kis dolgokat, annál inkább növeli a lehetőségeid számát. Minden elért kis eredmény egy láncszem a nagy sikerhez.

Keress magadnak új elfoglaltságokat!

Gondolkodj el rajta, hogy valami hiányzik-e az életedből. Van-e valami, amit mindig is szerettél volna csinálni, de valahogy sohasem került rá sor? Keress magadnak új elfoglaltságokat, és tedd próbára magad az élet eddig ismeretlen területein is. Iratkozz be új tanfolyamokra. Szerezz új barátokat. Fedezd fel a rejtett lehetőségeidet. Járj nyitott szemmel, és füllel. Figyelj oda jobban mindenre, amit hallasz és arra, amit az emberek mondanak neked. Szemléld az életet gyermeki csodálkozással. Ne csak a virágok illatát szívd be, hanem a friss levegőt, ami minden egyes új nap felvirradtakor tölti be az étert. Egyszerűen élvezd az életet! 

Beszélgess az emberekkel!

Mutass nagyobb érdeklődést mások iránt. Nagyon sokan nem élik, hanem csak szemlélik az életet. Ők nemcsak másokat, magukat is unják. Nézzél. Lássál. Érezz és mosolyogj, minél többet mosolyogj! Szélesítsd a látókörödet azáltal, hogy beszélgetsz másokkal, és meghallgatod mások véleményét. Mindig tartsd tiszteletben mások véleményét, de szükség esetén Te is adjál hangot a sajátodnak.

Gyűjtsd össze a jó tulajdonságaidat!

Sokan, akikből hiányzik a lendület és a hév, alul értékelik saját képességeiket és lehetőségeiket. Ha el tudod képzelni, hogy sikert érsz el az élet bármely területén, az nagy lendületet adhat. Ahhoz, hogy valamit elérjünk, rendelkeznünk kell egy egészséges önbecsüléssel.

Legyenek célkitűzéseid!

Mindenkinek szüksége van célokra, és tervekre a céljai eléréséhez. Mindegy, hogy a céljaid belső vagy külső környezeted fejlesztésére irányulnak, a lényeg, hogy legyenek célkitűzéseid, és tudd hogy valósítsd meg őket.

n6cnj94jslgg.jpg

A legkisebb elért cél is jobb, mint a legnagyobb beteljesületlen vágy. Legyél gyakorlatias, amikor célokat tűzöl ki magad elé. Az elérhetetlenért küzdeni egyet jelent a kudarccal. A realitások talaján maradva és figyelembe véve a lehetőségeket, tűzzél ki magad elé minél magasabb célokat. Sokan álmodnak például arról, hogy valami nagyot alkossanak, még is csak keveseknek sikerül. 

Használhatsz Önhipnózist az cél érdekében, vagy felkereshetsz egy tapasztalt terapeutát, aki segít abban, hogy motiváltabb legyél.

Skrobár Gordon

HypnoHealing - Egészség és Közérzetjavító Központ

www.hipnohealing.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hipnozisterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr3512236332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása