Az Ön tökéletes, tömör és teljes körű útmutatója

Hipno-Blog

Hipno-Blog

POZITÍVAN GONDOLKODOM, DE MÉGSEM VÁLTOZIK SEMMI. MIÉRT?

2017. február 06. - Skrobár Gordon

Az elmúlt években elszaporodtak a különböző motivációs videók, hanganyagok, tanfolyamok, amik elméletileg megtanítanak a pozitív életszeméletre, és ezáltal meg is változtatják az életminőségedet. Több olyan személlyel találkoztam, akik állították, hogy minden nap alkalmazzák a pozitív hozzáállást, de még is úgy érzik, hogy semmi nem sikerül nekik. Igen, valóban fennáll ennek a problémának a lehetősége, hiszen nem mindenki képes saját magától változásokat elérni a #tudatalattijába.

images.jpg

 

#Hitrendszerünk nagyobb hatalommal bír mint gondolnánk. Küldjük versenybe a hitünket és az akaratunkat. Nagyon jó példa: Hiába akarok egy kastélyt, ha nem hiszek abban, hogy megkaphatom. Pedig a korlátok csak az agyunkban léteznek. Tehát a hitrendszerünk győzött, mivel nem hittük el, de akartuk. Hitrendszerünk nagyon nagy mértékben képes befolyásolni életünket.. Nem konkrétan a vallásban való hitet értem a hitrendszer alatt.

A hitrendszerünk megváltoztatására remekül használható a hipnózis. A #hipnózis képes a mély tudatalatti szintekre hatva erős változásokat elérni az élethez való hozzáállásban, és az életminőségben. Sajnos elég nagy tévhit, hogy valaki az #Önhipnózis során mély #théta állapotba képes vinni magát. Hiszen, ha valaki saját magát akarja egy mély tudati szintre vinni, külső segítség nélkül, pl (#hipnotizőr, #hipnoterapeuta) akkor nagy valószínűséggel csak egy felületes transzba kerülhet. Persze, a felületes transz is képes változásokat elérni a személyiségben, de ahhoz elég sok időre van szükség.
Ezért, keressünk meg egy tapasztalt #hipnoterapeutát aki segíthet beprogramozni a tudatalattinkat, hogy azonnal mi magunk is képesek legyünk lemenni egy mély #hipnotikus állapotba, ami már segít abban, hogy #motiváltabbak és #kitartóbbak legyünk.

A #hipnózis #terápiák hosszas alkalmazása segít, hogy az életminőség megváltozzon,ezzel együtt az illető #személyisége és a #negatív beidegződések.

Skrobár Gordon

HypnoHealing - Egészség és Közérzetjavító Központ

www.hipnohealing.hu

#motiváció #hit #hipnózis #hipnoterápia #kitartás #pozitív #kitartás #théta #önhipnózis #autogéntréning #tudatalatti #képzelet #személyiség

A bejegyzés trackback címe:

https://hipnozisterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr2912187846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása