Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az Ön tökéletes, tömör és teljes körű útmutatója

Hipno-Blog

Hipno-Blog

Szex és hipnózis

A hipnózis szerepe a szexuális zavarok megszüntetésében

2017. február 15. - Skrobár Gordon

Életünk egyik legfontosabb momentuma a szexualitás. Mai napig találkozom olyan személyekkel, akiknél még mindig tabu a szex, ami bizonyos szinten nem okoz problémát, de hosszabb távon ennek már lehetnek kórós elváltozásai. Legtöbben azért nem merik felfedni meztelen testüket, mert félnek a kritikától, elutasítástól, ezért inkább megmaradnak a maszturbációnál.

Azoknál a személyeknél, akik rendszeresen a maszturbációt választják a szexuális együttlétek helyett, előfordulhat, hogy mikor arra kerülne a sor, már sajnos nem tud mit kezdeni vele. Így nagy valószínűséggel az aktus is elmarad. Az esetek többségében felmerül a kérdés " vajon képes leszek rá?" "elég hosszú lesz az erekcióm hozzá, hogy ki tudjam elégíteni?" Ezekkel a gondolatokkal tulajdonképpen előrevetítjük  a saját kudarcunkat, hiszen nem tudunk majd úgy teljesíteni ahogy kell, vagy ahogy azt a partner elvárná. Ebben az esetben a negatív képzetek és aggályok valóra válnak. Tulajdonképp lehetetlen győzni, ha a bukásra számítunk.

63990.jpg

Az emberi szexualitás

A szexuális örömérzet elérése, a csúcsra való eljutás emocionális, mentális és pszichikai reakciók szövevénye - így ebben a sorrendben. Ebben a legtöbb szakember is egyetért. A lelki és értelmi tényezők megelőzik a fizikai megnyilvánulást. Érthető módon tehát a hipnózis a tudatalatti befolyásolásával nagyon sokat segíthet a szexuális zavarok megszüntetésében. A szexuális problémák hátterében ritkán áll szervi megbetegedés, az esetek többségében inkább pszichológiai problémákra vezethető vissza.

Hogy hogyan látjuk és értékeljük saját testünket, három tényezőtől függ: 

  • milyen neveltetést kaptunk gyermekkorunkban;
  • milyen gazdag a képzelőerőnk;
  • milyennek érzékeljük az érzékszerveinkkel;

Rengeteg ember nincs megelégedve a saját testével. Márpedig ahhoz, hogy örömteli szexuális életet élhessünk, helyes, pozitív képet kell kialakítanunk magunkban és a saját testünkről! Ebben segít a hipnózis. A hipnotikus szuggesztiók használatával, megváltoztatható az egyén  belső szemlélete, és ráébred a valós érzelmeire.

ke--pernyo--foto---2015-11-20-11_39_54.png

A testen lévő legérzékenyebben reagáló szerv a nemi szerv, hiszen a leggyorsabban és legérzékenyebben reagál a gondolatokra, így a negatív emlékek képesek csökkenteni a hatékonyságát, még akkor is ha azok az emlékek távoliak már.

A hipnózis és hipnoterápia képes arra megtanítani az egyént aki szexuális problémákkal küzd, hogy a negatív, gátló képzeteket pozitívakra cserélje. Az esetek többségében az ilyen gyakorlatok otthon is folytathatóak az Önhipnózisnak köszönhetően, hiszen a terapeuta átadja a lehetőséget és megtanítja a technikát amivel, könnyen és gyorsan elmélyülhet egy kellemes , gond nélküli világba, nyilván ezzel javítva a szexuális örömöket.

Hipnózissal könnyűszerrel megszüntethető szexuális zavarok többek között a következők:

FÉRFI PROBLÉMÁK: NŐI PROBLÉMÁK:
Korai magömlés Szexuális érdeklődés hiánya
Erekció hiánya Hüvelyi orgazmus hiánya
Fétisek (szőrme, bőr stb) Orgazmuskészség teljes hiánya
Félelem hüvelyi behatolástól

Félelem nem kívánt terhességtől

Természetesen vannak olyan szexuális zavarok is, amelyek mindkét nemet érinthetik. Ha a felek őszintén megbeszélik egymással az esetlegesen fennálló problémáikat, az érzet és a szexuális vágy is fokozható, valamint meghosszabbítható.

Mindkét nemet érintő szexuális problémák

  • Túl magas vagy túl alacsony libidó
  • Szorongás, bűntudat, önbüntetési kényszer
  • Maszturbációs fixáció vagy önkielégítés elítélése
  • Undor és utálat az orális, anális szexszel szemben
  • Poligámia, érzelmek hiánya
  • Latens homoszexuális vágyak, transzvesztitizmus

Le kell szögeznünk, hogy néha a férfiak is és a nők is küzdenek szexuális problémákkal. Ez rendszerint akkor fordul elő, amikor az elménk, az értelmünk megzavar bennünket, a gondolkodásunk hatására elveszítjük a biztonságérzetünket. Például, ha egy férfi nagyon bizonyítani akar egy nő előtt, vagy egy nő nagyon aggódik a külseje miatt vagy attól fél, hogy teherbe esik, az elme gátolja az érzést.

A fokozott szellemi koncentráció mindkét esetben fizikai, testi reakcióval párosul. Ha akár szeretkezés, akár meditáció közben az egyik hiányzik, BÉTA állapotban maradunk, ami meg akadályozza, hogy szabadon szárnyaljon a képzeletünk. A képzelő erőnk segítsége nélkül pedig nem tudjuk kizárni a környezet zavaró hatásait.

Nagyon fontos azonban megemlítenünk, hogy a szexuális problémák oki nem mindig pszichológiai eredetűek! Például a cukorbetegség, az elhízás, az alkoholizmus,, valamint a magas vérnyomás és depresszió csökkentésére szedett gyógyszerek mind zavart okozhatnak a nemi életben. A szexuális problémák leggyakoribb oka azonban pszichológiai: a kudarc előrevetítése. " A műkorcsolyázó aki azon izgul, hogy nehogy elessen, az bizony biztosan el fog esni"

 

Skrobár Gordon

HypnoHealing - Egészség és Közérzetjavító Központ

www.hipnohealing.hu

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hipnozisterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr9012264290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása