Az Ön tökéletes, tömör és teljes körű útmutatója

Hipno-Blog

Hipno-Blog

MIBEN SEGÍTHET A HIPNOTERÁPIA?

2017. február 04. - Skrobár Gordon

Sok embernek meggyőződése, vagy megpróbálják elhitetni velük, hogy meg kell tanulni együtt élni a depressziójukkal, szorongásukkal vagy pánikrohamaikkal, de ez szerencsére nem így van.

A problémáknak és a tüneteknek számtalan olyan területe van, ahol a hipnoterápia hatékonyan és viszonylag gyorsan segíthet.

Minden tünetnek oka van!

Ha Ön nyugtalan vagy önbizalomhiányban szenved, ennek valamilyen oka van, még ha nincs is ennek tudatában. A tünet nem más mint egy jel, amely arra figyelmeztet, hogy valami nincs rendben. A fizikai fájdalom arra késztet, hogy utánanézzünk, mi történik a testünkben.: a pszichológiai szorongás azt jelzi, hogy az érzelmeinkre kell figyelmet fordítanunk.

 

15977634_1248267581932621_3243004901971081817_n.jpg


Ahogyan a fizikai fájdalom megszüntethető fájdalomcsillapítóval, úgy az érzelmi fájdalom is csökkenthető nyugtatók segítségével. A gyógyszerek szedése azonban nem jelenti a probléma végleges megoldását. Az idegcsillapítók, nyugtatók és béta-blokkolók alkalmazhatóak egy bizonyos ideig, azonban ha a probléma hat hónap múltával sem szűnik meg, szükségessé válik a tünetek okának felderítésére. A gyógyszerek csökkentik a tünetek súlyosságát, de nem szüntetik meg az okokat: ez nem más, mint a fal repedéseinek tapétával való eltakarása. Sok probléma magától el is múlik, és sok megoldható bizonyos önsegítő módszerekkel. Azonban ha nehézségek merülnek fel, a lehető leghamarabb szakmai segítség után kell nézni. Ha a problémát stressz okozza, a szuggesztiós terápia segíthet a stressz csökkentésében, és ezáltal a tünetek is megszűnnek. Az olyan rossz szokások esetében, mint a dohányzás vagy körömrágás, a stressz csökkentése és pozitív szuggesztiók tudatalattiba való beültetése általában elegendő, hogy képesek legyünk felülkerekedni a szokásokon. Az összetettebb problémák esetében, mint például a szorongás és a depresszió, sokkal alaposabb megközelítés szükséges a mélyebben meghúzódó okok felderítésére és leküzdésére.

A bejegyzés trackback címe:

https://hipnozisterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr4412181588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása