Az Ön tökéletes, tömör és teljes körű útmutatója

Hipno-Blog

Hipno-Blog

Ha sikeres akarsz lenni, ezektől az emberektől szabadulj meg..!!

2017. március 04. - Skrobár Gordon

Biztosan találkoztál már olyan emberrel, akivel egy szót sem tudtál váltani anélkül, hogy ne panaszkodott volna, valakiről, valamiről. 

 36196_keo.jpg

Ismersz olyan embert a környezetedben, aki megállás nélkül panaszkodik olyan dolgokról, amit simán átléphetne? Persze, hogy ismersz, hiszen minden családban van ilyen.  A következő idézet rávilágít arra, hogy milyen életet élhetsz, milyen minőségben. "A Téged körülvevő 5 ember átlaga vagy" (Brian Tracy)  Addig amíg azokkal az emberekkel vagy körülvéve, akik mindig lehúznak, akkor előbb utóbb olyanná válsz mint ők. Mindig válogasd meg a körülötted lévő embereket, még akkor is ha nehéz, vagy lehetetlennek tűnik, hiszen az életminőségedre nagy hatást gyakorolnak, és mindössze csak 5 ember. 

Tartózkodj ettől a 7 fajta embertől:

  1. Aki mindig panaszkodik.
  2. Aki mindig gyűlölködik.
  3. Aki még mindig vesztes.
  4. Aki mindig le van égve.
  5. Aki soha nem akar változtatni.
  6. Aki mindig a múltban él.
  7. Aki mindig kifogásokat keres.

 

Változtathatsz életed minden pontján, hiszen a Te életednek, Te vagy a legnagyobb mestere. Az okozatokat képesek vagyunk befolyásolni azáltal, amit gondolunk és teszünk. Szabó Péter, Magyarország legnagyobb motivációs trénere így példázza: "Ami jelenleg zajlik az életedben, az a múltbéli gondolataid eredménye, ami pedig a jövődben fog történni, azt a mostani gondolataiddal teremted meg."

Élj a saját elvárásaid szerint!

Skrobár Gordon 

Hipnoterapeuta | Hipnotizőr | Hipno-Coach

HypnoHealing - Egészség és Közérzetjavító Központ

www.hipnohealing.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hipnozisterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr3312311577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása