Az Ön tökéletes, tömör és teljes körű útmutatója

Hipno-Blog

Hipno-Blog

AKARATUNK ELLENÉRE IS HIPNOTIZÁLHATNAK MINKET?

2017. február 06. - Skrobár Gordon

Többen felteszik a nagy kérdést. Akaratom ellenére is lehet hipnotizálni? A válasz aránylag egyszerű, de még is nehéz. Igen is, meg nem is. Az emberiségnek csaknem a 97%-a hipnotizálható, és hipnózisban is vannak! Igen, hipnózisban vannak. 

ebef-d2cf-4e39-8850-ef4310f78132.jpg

Miért van az , hogy megveszek olyan tv-ben reklámozott kacatokat is amire valójában semmi szükségem?

A válasz nagyon egyszerű! Befolyás alatt állunk, amit mi nem észlelünk tudatosan!  James Vicary komoly kísérletet indított a hatvanas években Amerikában. Rájött, hogy az agyunk a hirtelen üzeneteket nem közvetíti a tudatba, így a tudat küszöbén meghúzódnak, ezáltal végrehajtjuk az adott utasítást, de nem tudjuk, hogy befolyás alatt álltunk. A kísérletet több moziban is végrehajtották, mellyel a pattogatott kukorica és a Coca Cola eladásának bevétele legalább 30%-al növekedett. A kísérlet nagyon egyszerű volt: egy moziteremben felállított vetítővel 1/3000 másodperc erejéig, öt másodpercenként olyan feliratokat vetített a filmbe, mint hogy: Igyál Coca Colát!, meg hogy:Éhes vagy? Vegyél pattogatott kukoricát! az eredmény magért beszélt. 

Elméletileg ezt a technikát a kormány betiltotta és a mai napig nem használható. Természetesen ezt mindenki tudja, hogy nem így van, és pontosan abban a világban élünk ahol a legtöbbet alkalmazzák a "szubliminális üzneteket". 

A reklámszakemberek olyan pontossággal és precizitással dolgozzák ki, hogy neked mire lesz szükséged a jövőben, hogy kérdés nélkül meg fogod venni. Semmi kétség, hogy a televízió a legnagyobb manipulátor. Miért van szükségem hitelkártyára például? Minden lelkiismeret nélkül vásárolsz vele, mert nem látod a forgalmat, nem tudod a kezedben tartani a pénzt, ezáltal elveszti az értékét. Sokkal többet fogsz költeni a semmirekellő dolgokra, hiszen a tudatodban benne maradtak a reklámok szövegei, hogy az életed megkönnyíti, ha hitelkártyád van.

Mi kell ahhoz, hogy hipnózisba essek a tv előtt?

Mindössze 3 dologra van szükség.

  1. Lazulj el. (kanapén a tv előtt)
  2. Koncentrálj (Filmre, sorozatra.)
  3. Fogadd el az ismételt szuggesztiókat. (gyógyszer reklámok, hitel reklámok, utazási ajánlatok, választási kampány..stb) 

Az összes reklám utasításokat tartalmaz, amire a Te tudatod reagálni fog. Például vegyünk egy gyógyszeres reklámot: "Gyors fájdalomcsillapítás, amiben bízhat!" A többszöri ismétlésre az agyunk reagálni fog, és lassan elhiszi, hogy ez a gyógyszer gyorsan el fogja mulasztani a fájdalmam, és bármi történik velem, akkor is bízhatok benne. (Gyakorlatilag ha ott van nálam, akkor semmi bajom nem eshet, hiszen bedobok egy bogyót és máris jobb lesz) Az igazság az, hogy a gyógyszereknek legalább a 80%-a placebó, de ezt nem mondhatják, hiszen a gyógyszeriparban van a legnagyobb pénz. 

Már a felületes transz állapot is elég ahhoz, hogy elhiggye a tudatom, hogy szükségem van a kacatokra. 

A háború ideje alatt Amerika és Oroszország agykontroll kísérleteket végzett, mégpedig annak érdekében, hogyan lehet létrehozni egy beprogramozott gyilkológépet. Ugye köztudott a tény, ha valaki hipnózisban van és megkapja az utasítást, hogy felejtsen el mindent amit megtett , akkor minden további nélkül meg is történik.Soha többet semmilyen hatósági szervezet nem fogja tudni előhozni az emlékeket, még akkor sem, ha hipnózisnak vetik alá az adott személyt. Ennek tudatában több olyan kísérletet végeztek, amiben embereket programoztak mély transz állapot alatt arra, hogy szerezzenek meg fontos dokumentumokat, aktákat, vagy likvidáljanak ki fontosabb személyeket, majd mikor elvégezték a piszkos munkát egyszerűen ne emlékezzenek semmire. Természetesen a kormány szerint valótlan, hogy hasonló kísérleteket végeztek volna, de az akták még is az ellenkezőjét bizonyítják. 

 

Tehát, három dolog van ami a leginkább befolyásolja az ember életét.Média,#Politika,#Vallás. 

 

Skrobár Gordon

HypnoHealing - Egészség és Közérzetjavító Központ

www.hipnohealing.hu

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hipnozisterapia.blog.hu/api/trackback/id/tr3312189348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása